Fordi vi er "happyyyy" i:D

Søndag d. 1. februar var en hård, men meget sjov dag! 

Alle KLIMAs medlemmer har i en længere periode kæmpet for at samle så mange penge som muligt sammen til vores "lille" Cyrano sparekasse, og i søndags kom der lidt tilbage til os igen. 

 

Der var arrangeret en workshop dag, hvor 3 søde og meget dygtige damer udefra kom for at lave skæg og ballade sammen med os. Vi fik først besøg af Lene Strøyer, sanglærer, som sang sangen "Happy" med os. Derefter kom Line Østergaard, som er gammel B&Uer og uddannet skuespiller, og lavede forskellige skuespil og samarbejdsøvelser med overemnet "lykke". På dette tidspunkt var vi allerede begyndt at blive trætte, men vi skulle bare vide hvad der ventede os bagefter. ;) Vores faste dansekoregraf Nanna Ankjærgaard-Andersen havde forberedt en koregrafi til "Happy", som vi allesammen, store som små, dansede med på med alt hvad vi havde. 

Dagen sluttede af med, at vi viste de små scener for hinanden, som vi havde udarbejdet sammen med Line tidligere på dagen, og så skulle vi selvfølgelig også lige danse dansen igennem et par gange, mens vi sang det vi havde lært med Lene først på dagen. ;) 

Alt i alt en rigtig dejlig dag, hvor vi alle var samlet om det vi holder allermest af; sang, musik, skuespil og dans. :) 

Og så tror jeg, at jeg snakker på alles vegne, når jeg siger, at man var godt happy, da man gik derfra :D 

TAK for en skøn dag til jer allesammen!! Forude venter Cyrano og jeg håber, at i allesammen glæder jer lige så meget som mig!