Repertoireplaner

Kommende forestillinger fra KLIMA

1-2. december 2018: Jul på Museet 

25 børn fra 10-17 år står på scenen, når Teatergruppen KLIMA B&U opfører julekomedien "Jul på museet" i Stuehuset på Ryttergården i Pederstrup, Ballerup - i samarbejde med Ballerup Museum og i forbindelse med ”Jul i Pederstrup”.

Om stykket: Kan julen, monstre, finanskrise, global opvarmning, fed musik og sort humor forenes? Ja, i hvert fald denne mini-musical af Jacob Kragh.

Julen nærmer sig, men i familien Hvidt når stemningen et absolut nulpunkt, da forældrene beslutter at nøjes med at holde lillejuleaften for at spare. På byens museum åbner den karismatiske museumsinspektør en udstilling med det 20. århundredes værste monstre, men det viser sig, at de er mere levende end døde.

Da statsministeren ved udstillingens åbning afslører, at regeringen har besluttet helt at afskaffe julen for at mindske CO2-udslippet, bryder helvede ud på museet - monstre er nemlig meget glade for juletiden.

En julekomedie fyldt med gode sange, dans, seje kostumer og sjove replikker

Spilletider:

Lørdag d. 1. Dec. kl. 11.00, 13.00 og 15.00

Søndag d. 2. Dec. kl. 11.00, 13.00 og 15.00

 

3.-11. maj 2019: TABU

Voksenafdelingen

Skuespil af Martn Dan Rsamussen og Mikkel Feldborg. 9 voksne står på scenen i TABU, der er en forestillinge, der handler om at turde sankke sammen og se hinanden i øjnene. Det er et tragisk, kærligt, eftertænksomt - og sjovt stykke

 

24.-31. august 2019: Udendørs musical

KLIMAs B&U opsætter en kendt familiemusical. Musicalen kommer til at spille udendørs i Pederstrup

 

1.-9. november 2019: Svend, Knud og Valdemar

Voksenafdelingen

Stykket er opbygget som en parodi på en teaterforestilling, idet man følger en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Heder, hvor alt går galt

 

7.-8. december 2019: Julestykke

Traditionen tro slutter KLIMA året af med en julekomedie for hele familien opført af B&U afdelingen